Автори: Виктор Нава, Миранда Дивайн, Самуел Чембърлейн,  Следвайте Гласове в Толкова за.В сряда

...
Автори: Виктор Нава, Миранда Дивайн, Самуел Чембърлейн,  Следвайте Гласове в Толкова за.В сряда
Коментари Харесай

Хънтър Байдън най-накрая призна, че скандалният лаптоп е негов

Автори: Виктор Нава, Миранда Дивайн, Самуел Чембърлейн,  Следвайте " Гласове " в 
Толкова за.

В сряда юристите на Хънтър Байдън признаха, че прословутият преносим компютър, който 52-годишният мъж изостави в сервиз за компютри в Делауеър, в разгара на кокаиновата си взаимозависимост, в действителност му принадлежи.
Разкритието бе направено в спестовно писмо от юристите на Хънтър, в което се искаше наказателна инспекция на това, което те нарекоха опити за " потребление като оръжие " на наличието му.
В писмото от 14 страници до основния прокурор на щата Делауеър Кати Дженингс юристът на Байдън Аби Лоуел твърди, че притежателят на сервиза Джон Пол Мак Айзък " нелегално " е получил достъп до данните от преносимия компютър на Хънтър и е работил с персоналния юрист на някогашния президент Доналд Тръмп Руди Джулиани, с цел да " употребява като оръжие " гнусното и уличаващо наличие в него против Джо Байдън.

" Този несполучлив замърсен политически трик директно докара до откриване, потребление и манипулиране на частната и персоналната информация на господин Байдън ", написа Лоуел.
" Умишленото, неразумно и нелегално държание на господин Мак Айзък разреши стотици гигабайти персонални данни на господин Байдън да бъдат публикувани в интернет без никаква поверителност "
Мак Айзък влезнал във притежание на преносимия компютър и твърдия диск в края на 2019 година, откакто в продължение на месеци се опитвал, но не успявал да уведоми Хънтър, че устройството е готово да бъде взето. След като притежателят на магазина видял наличието на преносимия компютър - в това число имейли, в които в детайли се разказва търговия с въздействие с присъединяване на тогавашния вицепрезидент Джо Байдън, и видеоклипове, на които по-младият Байдън пуши крек и прави секс с проститутки и свои подчинени в работата - той алармирал ФБР.
 

Адвокатите на Хънтър Байдън признаха, че " скандалният " лаптоп принадлежи на сина на президента
Федералните управляващи прибират преносимия компютър през декември 2019 година, само че не и преди Мак Айзък да направи копие и да го даде на персоналния юрист на Джулиани, Робърт Костело.
През октомври 2020 година Джулиани дава на The Post копие от твърдия диск.
В писмото на юриста на Хънтър Байдън се показват Мак Айзък, Джулиани, Костело, бившите съветници на Тръмп в Белия дом Стив Банън и Гарет Зиглер, сътрудникът на Банън Джак Макси, Яков Апелбаум, създател и основен изпълнителен шеф на компанията за кибернетични разбори XRVision и някогашен консултант на сенатора Рон Джонсън като страни, които са получили неоторизиран достъп до наличието на преносимия компютър и са го популяризирали до медиите и законодателите.
" Смятаме, че обстоятелствата и събитията заслужават в допълнение следствие дали държанието на господата Мак Айзък, Костело, Джулиани, Банън, Зиглер, Макси и Апелбаум е нарушило разпореждания на наказателния кодекс на Делауеър, включително, само че не само, закононарушения, свързани с компютърната благосъстоятелност, кражба, държане на крадена благосъстоятелност и погрешно потребление на непозната благосъстоятелност. Всяко от тези деяния има капацитет да бъде закононарушение, според от цената на въпросното имущество ", написа Лоуел.
В сряда юристът на Хънтър Байдън изпрати писма и до Отдела за национална сигурност на Министерството на правораздаването и до данъчната работа.

Мак Айзък съобщи, че е алармирал ФБР, когато е видял наличието на преносимия компютър, в това число поверителните имейли с Хънтър Байдън, който пуши и прави секс
" Мисля, че това е тактичност за заплашване, тъй като Конгресът стартира разследване следващата седмица ", каза Мак Айзък пред The Post в сряда.  " Последиците са най-тежки, когато пропуснеш задачата! ", добави той.
Комисията по контрол в Камарата на представителите ще стартира чувания идната седмица по отношение на хипотетичната търговия с въздействие на Хънтър Байдън и изказванията, че той се е възползвал от връзките с татко си, тогава вицепрезидент, с цел да заграби милиони от задгранични компании, съобщи в понеделник в Националния пресклуб републиканецът Джеймс Комер, ръководител на комисията.
Зиглер, който е работил като консултант на комерсиалния консултант на Тръмп Питър Наваро и е разгласил данните от преносимия компютър на своя уеб страница Marco Polo USA, съобщи пред The Post в сряда, че писмата са " обезверен опит " на семейство Байдън да отклони вниманието от " своите закононарушения ".

Твърди се, че притежателят на сервиза Джон Пол Мак Айзък е получил противозаконен достъп до данните от преносимия компютър на Хънтър
" Що се отнася до писмата на сина на президента, в които той моли службите на татко му да се насочат към тези, които разкриват очевидните му закононарушения, Кевин Морис не е получил доста пари ", споделя Зиглер пред " Пост ", визирайки медиатора на Хънтър Байдън и " захарен брат " (жарг. млад мъж, харчещ доста пари за привлекателни, известни жени) Кевин Морис, за който се твърди, че е дал на сина на президента 2 милиона $, с цел да му помогне да заплати просрочените си федерални данъци и се е трансформирал в проектант на правната и медийната тактика на Хънтър Байдън.
" Когато финансира правните инциденти на Хънтър, човек би си помислил, че Морис е подготвен да заплати над 1400 $ на час за същински данъчен юрист, какъвто не е Абе Лоуел ", споделя Зиглер.
" Писмото до данъчните служби за " Марко Поло " е цялостно със спекулации и съществени недоразумения по отношение на правосъдната процедура, обвързвана с наредбите по член 501(c)(3). Надяваме се, че федералните и щатските проверяващи органи ще видят тези дейности каквито са - обезверен опит на Хънтър и фамилията му да отклонят вниманието от закононарушенията си ", добави той.
Костело съобщи пред The Post, че изказванията на Лоуел са " нелепи " и са симптом на " обезсърчение ".

Лаптопът включва имейли с детайлности за търговия с въздействие, в която е забъркан тогавашният вицепрезидент Джо Байдън
" Това писмо е безразсъден опит за заплашване, който няма да успее. То е плод на отчаянието на Хънтър Байдън, тъй като те знаят, че съдният ден за семейство Байдън наближава ", сподели той.
Костело акцентира, че Мак Айзък има " подписана работна заповед, която му дава право да изследва твърдия диск, а непотърсена след 90 дни, движимостта се смята за законно изоставена. Станала е благосъстоятелност на Джон Пол Мак Айзък ".
Мак Айзък споделя, че не е инцидентно, че писмото от юриста на Хънтър Байдън идва тъкмо сега, в който републиканците от Камарата на представителите са подготвени да стартират инспекции против сина на президента.

Скандалът с преносимия компютър разкрива тъмната страна на Хънтър Байдън
От 14 октомври 2020 година вестник The Post разгласява поредност от извънредни репортажи за наличието на преносимия компютър, в това число имейли, доказващи, че Хънтър е срещнал изпълнителен шеф на украинската компания за природен газ " Буризма " с татко си, до момента в който Джо Байдън е следил политиката на администрацията на Обама по отношение на източноевропейската страна.
Първоначално отчетите бяха отхвърлени от някогашни високопоставени чиновници на разузнаването като артикул на " съветска дезинформация " единствено с цел да бъдат със забавяне доказани от медии, измежду които " Ню Йорк Таймс ", " Вашингтон Пост " и " Си Би Ес Нюз ".
По-рано Хънтър Байдън и юристите му се пробваха да посеят подозрение, че сякаш разваленият от водата компютър, зарязан в магазина на Мак Айзък, е на Хънтър.
" Възможно е там да има преносим компютър, който е бил откраднат от мен ", съобщи Хънтър Байдън пред CBS в изявление през 2021 година " Възможно е да са ме хакнали. Възможно е да е било съветското разузнаване. Възможно е да е бил откраднат от мен ".
Източник: 
 
 
 
 
 
 
 
31 Яну 2023397831 Яну 2023905629 Яну 2023470427 Яну 2023251826 Яну 2023446322 Яну 20235236КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани22 Яну 2023342111 Яну 2023212728 Яну 2023262026 Яну 2023501
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР